Zoeken


Bekijk het lesaanbod van TechPoint

TechPoint biedt leerlingen van groep 7 en 8 de mogelijkheid om kennis te maken met techniek en technologie.

Ontdek de wereld van het coderen!

Maak kennis met de mBot. De mBot is een kleine blauwe robotauto. Door de mBot te coderen, kun jij hem laten bewegen, obstakels vermijden, kleuren veranderen en zelfs grappige geluiden laten maken.

Lingecollege TechPoint Bep MiniBouw je BEP mini!

Tijdens deze les verzamelen de leerlingen zelf de onderdelen die ze nodig hebben om verschillende “puzzels” te maken die samen BEP compleet maken. De buitenkant van BEP mogen zij versieren tot een eigen karakter. Maak bijvoorbeeld een dier, een eenhoorn of een superheld!

TechPoint experience

Tijdens de TechPoint experience maken leerlingen kennis met vier activiteiten uit het TechPoint. De De TechPoint experience bestaat uit de volgende onderdelen:

Indy Leer coderen met Indy

Leer de basisprincipes van het coderen met onze kleine Indy. Indy codeer je zonder computer, maar met behulp van kleuren. Kun jij alle challenges uitspelen?

3D print je eigen creatie.

Geef je fantasie de ruimte en leef je creatief uit. Maak met een 3D pen jouw eigen 3D creatie. Denk bijvoorbeeld aan een bril, sieraden of een dier. Wij zijn benieuwd wat jij bedenkt en maakt.

Maak kennis met CoSpaces

Heb jij altijd al een wereld willen bouwen in de ruimte of in de zee? Of heb jij een veel beter idee? Leer CoSpaces kennen en maak in CoSpaces jouw eigen wereld.

Werk met het green screen
Bedenk een achtergrond voor je foto, gebruik accessoires en maak een foto voor het green screen!