Home > Schoolgids

Schoolgids

Op deze pagina zijn de digitale versies van de schoolgidsen te vinden.

De verschillende schoolgidsen bieden informatie over ons schoolbeleid, lestijden, vrije dagen, afspraken die we onderling maken, leerlingbegeleiding en informatie over allerlei praktische zaken. Het is een handig als naslagwerk en het dient als formeel document. De gids kan ook fysiek opgevraagd worden via de contactgegevens van de opleiding. De gidsen worden aan het begin van het schooljaar uitgedeeld aan alle nieuwe leerlingen. We raden het aan om de schoolgids goed door te lezen. Aanvullende informatie vindt u ook op deze website.

Praktijkonderwijs

In deze schoolgids meer informatie over ons schoolbeleid, de PBS methode, de afspraken die we onderling maken en wat je kan verwachten in de leerjaren van het praktijkonderwijs

Download hier de schoolgids van het praktijkonderwijs

Op het praktijkonderwijs aan de Rozenstraat staat persoonlijke groei centraal. Wij hebben oog voor de leerling en omarmen verschillen. Zo ontdekken we samen met de leerling waar interesses en talenten liggen.

Bekijk de schoolgids van het praktijkonderwijs


Beroepscollege

In deze schoolgids meer informatie over het onderwijsbeleid van het beroepscollege. Informatie over de profielen die we aanbieden, de stages en allerlei praktische zaken

Download hier de schoolgids van het beroepscollege

Op het beroepscollege bieden we praktijkgericht en inspirerend onderwijs. Leerlingen volgen de basisberoepsgerichte leerweg (bbl) of de kaderberoepsgerichte leerweg (kbl). Beide leerwegen kenmerken zich door de beroepsgerichte vakken. Onze leerlingen leren door te doen.

 

Bekijk de beroepscollege schoolgids


Mavo

In deze schoolgids meer informatie over de mavo en het onderwijs dat we bieden.

Download hier de schoolgids van de mavo

De mavo biedt adequaat onderwijs en passende individuele begeleiding. Deze schoolgids bevat informatie over ons schoolbeleid, de mavo, het beroepscollege, de zorgstructuur, leerlingbegeleiding en overige praktische zaken.

Bekijk de mavo schoolgids


Lyceum

In deze schoolgids informatie over het schoolbeleid en over praktische zaken van de opleidingen vwo, havo en ISK.

Download hier de schoolgids van het lyceum

Het lyceum omvat de havo, vwo en de Internationale Schakelklas. In deze schoolgids meer informatie over deze de onderbouw en de bovenbouw van de opleidingen. Daarnaast meer informatie over de talentrichtingen, afspraken die we onderling maken en allerlei praktische zaken.

Bekijk de lyceum schoolgidsBekijk ook: