Zoeken

Home / Lyceum / Talentrichtingen

Talentrichtingen

Ons motto is niet voor niets ‘samen ontdekken’. Samen met jou willen we ontdekken waar je goed bent. En we stimuleren je om dit talent verder te ontwikkelen.

3In de brugklas maak je kennis met alle talentrichtingen. Zo ontdek je wat je leuk vindt en wat je makkelijk af gaat. In de tweede klas kun je een talentrichting kiezen die bij je past.

Cambridge English

Ben je goed in talen? Dan kun je kiezen voor Cambridge English (CE). Dat is Engels op topniveau. CE volg je tot en met je examenjaar. Je sluit het vak af met een examen voor een internationaal erkend diploma.

Technasium

Ben je nieuwsgierig en wil je de wereld om je heen begrijpen? Vind je het leuk om niet alleen theoretisch, maar ook in de echte praktijk aan de slag te gaan? En om samen met klasgenoten problemen op te lossen? Dan kun je je hart ophalen bij de talentrichting Technasium. Je gaat aan de slag met echte vraagstukken uit het bedrijfsleven en komt zo in aanraking met techniek en technologie. Je maakt kennis met beroepen, bedrijven en vervolgopleidingen in de wereld van de bètavakken en techniek.