Zoeken

Home / Kom bij ons kijken! / Voorlichtingsavonden
Voorlichtingsavond 'over het Lingecollege'

Voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavond 'over het Lingecollege'

Als ouder wilt u precies weten wat voor school het Lingecollege is en hoe het onderwijs eruit ziet. We vertellen u er uitgebreid over tijdens de voorlichtingsavonden 'over het Lingecollege'.

De voorlichtingsavonden worden op de verschillende locaties van het Lingecollege gehouden. U kiest voor een bezoek aan het praktijkonderwijs, het beroepscollege, de mavo of het lyceum (havo en vwo). We laten uitgebreid zien hoe het onderwijs eruit ziet op de locatie(s) die u bezoekt en hoe we leerlingen begeleiden. Ook vertellen we over de verschillende (gecombineerde) brugklassen en wat we uw kind verder te bieden hebben. De avond is speciaal bedoeld voor ouder(s)/verzorger(s).

De data van de Voorlichtingsavonden 2023 worden na de zomervakantie gepubliceerd.

De data en aanvullende informatie vermelden we in een brief die via de basisschool aan ouders wordt gemaild, wanneer de basisschool zich heeft aangemeld voor deelname. Houd ook de sociale media (Facebook en Instagram) in de gaten.

Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact op met een van onze schoollocaties en vraag naar de afdelingsleider brugklas. Hij of zij staat u graag te woord!

Neem contact met ons op