Zoeken

Open Huis

De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is best groot en ook een beetje spannend. Het is belangrijk om te weten hoe de sfeer is op de middelbare school en dat je je thuis voelt. Wij begrijpen dat goed en bieden je daarom de kans om het Lingecollege te ontdekken.

Afgelopen jaar waren we door de Coronapandemie gedwongen  het Open Huis online te houden. Wij kijken ernaar uit om iedereen dit schooljaar tijdens het Open Huis weer in onze scholen te ontvangen.

Zien we jou woensdag 18 januari?

Open Huis Lingecollege: woensdag 18 januari 2023

Op 18 januari ontvangen leerlingen en docenten van het Lingecollege je tijdens het Open Huis.
Je bent tussen 17.30-21.00 uur van harte welkom op onze scholen. Ontdek welke school bij je past.

Tijdens het Open Huis kun je meedoen aan allerlei activiteiten en zo leer je de sfeer van de school kennen en weet je wat je kunt verwachten bij de lessen.

Leerlingen en docenten vertellen je over de inhoud van de vakken en natuurlijk kun je tijdens het open huis zelf dingen proberen, proefjes doen, portretten tekenen, koekjes bakken of je in het gymlokaal uitleven. Vanzelfsprekend is er ook informatie te krijgen over kosten, schoolspullen aanschaffen, ondersteuning bij leerproblemen, de leerlingenraad en nog veel meer.

Genoeg informatie gehad?

Ga dan eens lekker uit je dak bij de Silent Disco of maak een vette herinnering in de fotobooth.

We zien je graag op 18 januari!