Home > Actueel > We gaan weer open!

We gaan weer open!

Beste leerlingen en ouders,

Basis- en middelbare scholen gaan weer open

De basis- en middelbare scholen gaan na de kerstvakantie weer open voor fysiek onderwijs. Dat heeft de overheid maandag 3 januari bekendgemaakt. We zijn blij dat we al onze leerlingen vanaf maandag 10 januari weer volgens het gewone lesrooster op school les kunnen geven!

Online onderwijs voor leerlingen in quarantaine

Zit je in quarantaine, maar ben je niet ziek? Dan volg je de lessen online. Hiervoor is het nodig dat je ouder bij de afmelding/ziekmelding doorgeeft dat je in quarantaine zit. Jij informeert ook je mentor over je quarantaine. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat je jouw lessen online kunt volgen.

Docent in quarantaine? Online les voor de hele klas

Zit je docent in quarantaine? Als hij of zij niet ziek is, stellen we alles in het werk om de lessen online te geven. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk. Als jouw docent in quarantaine zit, laten we je zo snel mogelijk weten of en op welke manier je les doorgaat.

Maatregelen in de school

In de schoolgebouwen gelden nog dezelfde coronaregels als voor de lockdown. Neem dus een mondkapje mee. Daarnaast verzoeken we je dringend om twee keer per week een zelftest te doen. Zelftesten kun je afhalen bij de servicedesk. Voor quarantaine en testen gelden de regels van de overheid. Deze vind je op de site van de Rijksoverheid.

Blijf gezond en geniet nog van je vakantie! Tot ziens op maandag 10 januari!

Deel artikel:

Meer van deze categorie: