Zoeken

Home / Actueel / Reünie Lingecollege uitgesteld

Reünie Lingecollege uitgesteld

09 / 06 / 2020 - Geen categorie

De reünie van het Lingecollege is verplaatst van oktober 2020 naar het voorjaar van 2021.

De nieuwe data zijn:

  • Vrijdagavond 16 april 2021: reünie voor oud-leerlingen en personeelsleden van de Gemeentelijke Mavo/De Meander en de TL-afdeling van het Lingecollege
  • Zaterdagmiddag 17 april 2021: reünie voor oud-leerlingen en oud-medewerkers van havo/vwo en de voorgangers RHBS/MMS en Stedelijk Gymnasium.

 

Nieuwe datum onder voorbehoud

De reünie voor havo/vwo en de voorgangers zou eigenlijk op 10 oktober 2020 plaatsvinden. Vanwege het coronavirus is het echter onverantwoord om dit najaar zo’n groot evenement te organiseren. Uiteraard is de nieuwe datum onder voorbehoud van de situatie op dat moment. Gelden er dan nog steeds beperkende maatregelen vanwege corona, dan moeten we de reünie waarschijnlijk naar een nog later moment verschuiven.

Geïnteresseerd? Geef uw gegevens door

De reüniecommissie wil graag zoveel mogelijk adressen verzamelen van geïnteresseerden. Iedereen die tot de doelgroep hoort, kan zijn of haar adres doorgeven. Wie dat doet, krijgt te zijner tijd meer informatie. Pas later moment vragen we u om u aan te melden. Nu uw adres doorgeven verplicht u tot niets.
Oud-leerlingen en oud-personeelsleden van havo/vwo en hun voorgangers kunnen hun via de website van TOV Tiel hun gegevens doorgeven.
Oud-leerlingen en oud-personeelsleden van mavo en TL kunnen via dit online formulier hun gegevens achterlaten.

Lees ook