Zoeken

Home / Actueel / Reünie 2020 op het Lyceum

Reünie 2020 op het Lyceum

10 / 12 / 2019 - PrO mavo beroepscollege lyceum

In 2020 is het alweer tien jaar geleden, dat voor de havo/vwo afdeling van het Lingecollege op de Heiligestraat een grote reünie werd georganiseerd. Voor de mavo is dat nog veel langer geleden. Die had in 1992 voor het laatst een reünie. Tijd dus om oud-leerlingen weer eens de kans te bieden elkaar te ontmoeten. Bovendien zal het de laatste mogelijkheid zijn om het oude, in 1930 gebouwde pand nog eens te bekijken. Dat wordt namelijk na de verbouwing van de school in 2021 verkocht.

Er is een reünie gepland voor de mavo op vrijdag(avond) 9 oktober 2020. Daar zijn alle oud-leerlingen welkom, die ooit op de gemeentelijke mavo zaten of op de TL-afdeling van het Lingecollege.

Op zaterdag(middag) 10 oktober 2020 worden de oud-leerlingen van havo/vwo en de voorgangers (HBS, MMS en gymnasium) verwelkomd.

Er is inmiddels een reüniecommissie actief. Die wil in dit stadium graag zoveel mogelijke adressen verzamelen van geïnteresseerden. Ieder die tot de doelgroepen hoort kan zijn of haar naam en adres melden. Wie dat doet, wordt geïnformeerd over het vervolg. Pas later volgt de echte aanmelding; nu registeren verplicht nog tot niets.

Oud-leerlingen en oud-personeelsleden van havo/vwo en hun voorgangers kunnen hun gegevens aanmelden bij: https://www.tov-tiel.nl/adres_onbekend.html

Oud-leerlingen en oud-personeelsleden van mavo en TL kunnen hun gegevens melden via:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_HvqcDxEehdvT-jHSRvvj7g0sTLPZqw_W2qbmjWVQbBoN7A/viewform

En natuurlijk kan iedereen alvast de datum in zijn nieuwe agenda zetten!!

 

Lees ook