Home > Reserveren restaurant

Reserveren restaurant

Beste gast,

U kunt bij ons terecht voor lunch en diner, bereid en uitgeserveerd door de talentvolle leerlingen van de Horecaklas van Lingecollege. Met onze wekelijks wisselende menukaart verrassen we onze gasten elke keer. Komt u ook proeven en het hoge niveau van de Horecaklas ontdekken?

Wij bereiden gevarieerde diners. Deze zijn van tevoren bepaald.

  • Lunch € 4,50
  • Diner € 14,50

Prijzen zijn exclusief drankjes. Betaling kan contant of via pin.

Vanwege de lestijden en de leeftijd van onze leerlingen zijn wij verplicht ons aan de volgende tijden te houden:

Lunch
ontvangst: 12.45 uur
einde lunch: 13.15 uur

Diner
Ontvangst: 17.45 uur
Einde diner: 19.15 uur*

*Uiteraard met uitloop van circa een kwartier door een gastvrije instelling van onze leerlingen.

Dieetwensen
Natuurlijk kunnen wij op verzoek wel rundvlees of een vegetarische vleesvervanging serveren. Met overige dieetwensen kunnen wij helaas geen rekening houden. Als u gebruik wilt maken van een aangepast diner dan kunt u dat bij het reserveren aangeven.

Tafelopstelling
De tafelopstelling is afhankelijk van wat de leerling die les krijgt aangeboden. Dit houdt in, dat u over het algemeen dineert aan een tafel met het gezelschap waarvoor u heeft gereserveerd, eventueel kan dit afwijken. Heeft u vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over de tafelopstelling, vermeld dit dan bij de reservering onder ‘vragen en opmerkingen’.

1x per maand
U kunt eenmaal per maand bij ons komen dineren. Wilt u vaker komen dan is het mogelijk om op de reservelijst te worden geplaatst. U wordt benaderd als er een stoel vrij komt. Vermeld bij uw reservering bij ‘bijzonderheden’ het woord ‘reservelijst’.

Groepen
Voor groepen groter dan 6 personen kan alleen in overleg worden gereserveerd. Stuur een bericht naar onderstaand e-mailadres en vermeld uw naam, telefoonnummer, de grootte van uw gezelschap en de datum waarop u wenst te reserveren.

Overig
Bij bovenstaande informatie is uitgegaan van de exameneisen die aan onze leerlingen worden gesteld.

Bevestiging
Als u vijf dagen na reservering nog geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn een mail te sturen naar restaurant@lingecollege.nl.

Reserveren

Gegevens

Naam*:
Email*:
Telefoon*:
Opmerking:

Wensen

Speciale wensen*:
Aantal personen*:
Datum*:
Tijd*:
Vraag of opmerking: