Home > Reserveren restaurant

Reserveren restaurant

Beste gast,

U kunt weer bij ons terecht voor een diner, bereid en uitgeserveerd door de talentvolle leerlingen van de horecaklas van het Lingecollege. Met onze wekelijks wisselende menu verrassen we onze gasten elke keer. Komt u ook proeven en het hoge niveau van de horecaklas ontdekken?

Data en kosten

Update woensdag 11 mei 2022: alle tafels voor de komende diners van de horecaklas zijn gereserveerd. Daarom is het nu helaas niet mogelijk om nog een tafel te reserveren. Zodra er nieuwe data bekend zijn voor de diners van de horecaklas leest u dat hier.

Op de onderstaande data serveren wij het diner:

  • Donderdag 19 mei (geen tafels meer beschikbaar)
  • Donderdag 2 juni (geen tafels meer beschikbaar)
  • Donderdag 9 juni (geen tafels meer beschikbaar)
  • Donderdag 16 juni (geen tafels meer beschikbaar)

Voor de diners hanteren wij vaste tijden, zodat onze jonge leerlingen op tijd naar huis kunnen:
Ontvangst: 17.45 uur
Einde diner: 19.45 uur

De kosten voor het diner zijn € 17,50 exclusief drankjes. U kunt bij ons contant en met pin betalen.

Dieetwensen

Het menu is gevarieerd en van tevoren bepaald. Wij kunnen helaas niet op uitvoerige schaal rekening houden met dieetwensen. De leerlingen bereiden recepten die hen voorbereiden op het eindexamen. Op verzoek kunnen wij een vegetarische vleesvervanging serveren. Met overige dieetwensen kunnen wij helaas geen rekening houden. Als u gebruik wilt maken van een aangepast diner, dan kunt u dat bij het reserveren aangeven.

Tafelopstelling

De tafelopstelling is afhankelijk van wat de leerling die les krijgt aangeboden. Dit houdt in dat u over het algemeen dineert aan een tafel met het gezelschap waarvoor u heeft gereserveerd. Eventueel kan dit afwijken. Heeft u vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over de tafelopstelling, vermeld dit dan bij de reservering onder ‘vragen en opmerkingen’.

1x per maand

U kunt eenmaal per maand bij ons komen dineren. Wilt u vaker komen, dan kunnen we u op de reservelijst plaatsen. U wordt benaderd als er een stoel vrij komt. Vermeld bij uw reservering bij ‘bijzonderheden’ het woord ‘reservelijst’.

Groepen

Voor groepen groter dan 6 personen kan alleen in overleg worden gereserveerd. Stuur een bericht naar restaurant@lingecollege.nl en vermeld uw naam, telefoonnummer, de grootte van uw gezelschap en de datum waarop u wenst te reserveren.

Overig

Bij bovenstaande informatie is uitgegaan van de exameneisen die aan onze leerlingen worden gesteld.

Bevestiging

Als u vijf dagen na reservering nog geen bevestiging heeft ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn een mail te sturen naar restaurant@lingecollege.nl? Hartelijk dank.

Reserveren

Gegevens

Naam*:
Email*:
Telefoon*:
Opmerking:

Wensen

Speciale wensen*:
Aantal personen*:
Datum*:
Tijd*:
Vraag of opmerking (hier kunt u ook aangeven voor hoeveel personen uw dieetwensen gelden):