Home > Opleidingen > Mavo

Mavo

Welkom bij de mavo, welkom bij jezelf.

Persoonlijke aandacht is de basis van ons onderwijs. Onze kleinschaligheid draagt daaraan bij. Wij zien jou en jij ziet ons. Wij vinden het behalen van je diploma net zo belangrijk als de ontwikkeling van je zelfvertrouwen en je enthousiasme. We stimuleren jou om het beste uit jezelf te halen. In gezamenlijkheid met jou en jouw ouders gaan we op zoek naar jouw missie. Dat maakt ons onderwijs inspirerend.
Onze school is een plek waar jij je veilig voelt om te kunnen groeien. We bieden duidelijkheid en dragen er zorg voor dat jij echt jezelf kunt zijn.

In het onderwijs dat wij bieden, staan de volgende punten centraal:

  • Aandacht voor jou
  • Aandacht voor talent
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling
  • Aandacht voor eigentijds onderwijs
  • Aandacht voor de wereld om ons heen
  • Aandacht voor jouw vervolgopleiding

 


We hebben aandacht voor jouw talent. We bieden daarom diverse talentrichtingen aan.

Sport(klas)

Sport vinden we heel belangrijk. Je kunt vanaf leerjaar 1 deelnemen aan de sportklas. In leerjaar 3 en 4 krijgen de sportklasleerlingen het vak LO2. LO2 is een officieel examenvak.

Cambridge English

In leerjaar 2 kun je starten met Cambridge English. Je kunt hierin examen doen in leerjaar 4. Haal je dit examen, dan krijg je het internationaal erkende Cambridge Certificaat. In leerjaar 2 wordt het jaar afgesloten met een excursie naar Hastings Brighton en London.

Creatieve vakken

In leerjaar 1 en 2 volgen alle leerlingen muziek en handvaardigheid. Ben je graag creatief bezig, dan bestaat de mogelijkheid om daarnaast creatieve modules te volgen.

Lees meer over de talentrichtingen

Direct naar:

Opleidingen

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van de diverse opleidingen.