Home > Opleidingen
  • Praktijkonderwijs
  • Beroepscollege
  • Mavo
  • Lyceum

Opleidingen

Het Lingecollege is er voor alle leerlingen. Binnen het Lingecollege bieden we alle niveaus aan: praktijkonderwijs, mavo en beroepscollege (vmbo) en havo en vwo (Lyceum). Wil je meer weten over de diverse opleidingen? Lees dan verder door te klikken op één van onderstaande opleidingen.

Het Lingecollege biedt daarnaast aan leerlingen die de Nederlandse taal (nog) niet beheersen de Internationale SchakelKlas.

Opleidingen


Praktijkonderwijs


Beroepscollege


Mavo


Lyceum

De schoollocatie van het lyceum biedt de opleidingen havo, vwo (atheneum en gymnasium) en daarnaast de ISK (Internationale SchakelKlas). Het lyceum heeft een éénjarige brugklas. Om het onderwijs en de beg...

Internationale SchakelKlas

Kom je uit het buitenland en wil je goed Nederlands leren? Dan kun je terecht in de Internationale SchakelKlas (ISK), voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar.

ISK is geen internationale school (op een internationale school zijn de lessen juist niet in het Nederlands): op een ISK zitten leerlingen die in Nederland blijven wonen. De ISK duurt gemiddeld twee jaar.

Lingecollege is de enige school in de regio met een ISK-afdeling. Onze leerlingen komen uit de hele regio Rivierenland en uit West Maas en Waal.

ISK