Zoeken

Home / Actueel / Het Lingecollege is gesloten

Het Lingecollege is gesloten

15 / 03 / 2020 - Geen categorie


De overheid heeft vandaag, zondag 15 maart, besloten dat alle Nederlandse scholen gesloten worden tot en met 6 april. Deze maatregel wordt genomen om verspreiding van het coronavirus te beperken.

Het Lingecollege is gesloten

Dat betekent dat leerlingen tot 6 april geen onderwijs op school krijgen. Ook ouderavonden of andere geplande bijeenkomsten tot en met 6 april gaan niet door. Alle locaties van het Lingecollege zijn vanaf morgen 16 maart tot en met 6 april gesloten.

Uitzondering

De school blijft wel open voor leerling(en) van ouders die werken in vitale beroepen. Deze leerlingen kunnen maandag vanaf 11.00 uur bij ons terecht op de locatie waar zij normaal gesproken les krijgen. Alleen de hoofdingangen zijn open. Werkt u in een sector die op de lijst van de Rijksoverheid staat en wil uw kind naar school komen? Geef dit dan aan ons door uiterlijk maandag 16 maart vóór 7.30 uur via info@lingecollege.nl.

Invulling onderwijs

We doen ons best om het onderwijs zo veel mogelijk te laten doorgaan. Maandag 16 en dinsdag 17 maart hebben we nodig om dit vorm te geven. Daarover ontvangt u zo snel mogelijk meer informatie.

Andere zaken

We beseffen ons dat er veel vragen zijn over het tijdelijk sluiten van onze schoollocaties. U ontvangt snel meer informatie over praktische zaken, bijvoorbeeld:

– informatie voor leerlingen die dit jaar examen doen

– spullen die nog in kluisjes liggen

– de invulling van het onderwijs

 

We houden u op de hoogte

We informeren u zo snel mogelijk als wij nieuwe informatie hebben, of als de adviezen van de overheid veranderen. Dit doen wij via e-mail (Magister).

Wij wensen iedereen sterkte, zeker als er sprake is van ziekte of kwetsbare naasten.

Lees ook