Home > Groep 8 > Kom bij ons kijken! > Voorlichtingsavonden voor ouders

Voorlichtingsavonden voor ouders

Als ouder wilt u graag weten wat uw kind te wachten staat op de middelbare school. We vertellen u er uitgebreid over tijdens de voorlichtingsavonden voor ouders van groep 8-leerlingen.

De voorlichtingsavonden worden op de verschillende locaties van het Lingecollege gehouden. U kiest voor een bezoek aan het beroepscollege of de mavo of het lyceum. We laten uitgebreid zien hoe het onderwijs eruit ziet op de locatie die u bezoekt en hoe we leerlingen begeleiden. Ook vertellen we over de verschillende (gecombineerde) brugklassen en wat we uw kind verder te bieden hebben.

De voorlichtingsavonden zijn op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 november 2020. Er zijn meerdere bijeenkomsten per avond. U kunt zich aanmelden voor de opleiding waar uw kind waarschijnlijk naartoe zal gaan. Heeft uw kind 2 voorlopige schooladviezen gehad? Dan kunt u zich voor twee bijeenkomsten aanmelden. Voor allebei de bijeenkomsten moet u zich apart aanmelden.

Per bijeenkomst zijn slechts 28 plaatsen beschikbaar. We willen zo veel mogelijk ouders de kans geven om het Lingecollege te bezoeken. Daarom kan er slechts één ouder per kind deelnemen aan een voorlichtingsavond. Dank voor uw begrip.

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 gelden een aantal spelregels voor de voorlichtingsavonden:

  • Maximaal 28 bezoekers per bijeenkomst
  • U kunt alleen deelnemen als u zich heeft aangemeld
  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar
  • Eén ouder per kind
  • Kinderen kunnen helaas niet meekomen. Voor toekomstige leerlingen organiseren we andere activiteiten om kennis te maken met het Lingecollege.

U bent van harte welkom! Meld u snel aan. U ziet hieronder alleen de data en tijden waarop er nog plek is.