Home > Groep 8 > Kom bij ons kijken! > Voorlichtingsavonden ‘over het Lingecollege’ zijn online

Voorlichtingsavonden ‘over het Lingecollege’ zijn online

Als ouder wilt u precies weten wat voor school het Lingecollege is en hoe het onderwijs eruit ziet. We vertellen u er uitgebreid over tijdens de voorlichtingsavonden 'over het Lingecollege'.

Door de aangescherpte coronamaatregelen kunnen we de voorlichtingsavonden niet op onze locaties houden. De avonden worden daarom online gehouden. We laten uitgebreid zien hoe het onderwijs eruit ziet op de locatie die u kiest en hoe we leerlingen begeleiden. Ook vertellen we over de verschillende (gecombineerde) brugklassen en wat we uw kind verder te bieden hebben.

De voorlichtingsavonden zijn op:

  • dinsdag 7 december 19.30 uur: beroepscollege
  • woensdag 8 december 19.30 uur: mavo
  • donderdag 9 december 19.30 uur: lyceum

U kunt zich aanmelden onderaan op deze pagina tot uiterlijk maandag 6 december. U ontvangt dan dinsdag 7 december de link om de bijeenkomst bij te wonen. U kunt zich aanmelden voor de opleiding waar uw kind waarschijnlijk naartoe zal gaan. Heeft uw kind twee voorlopige schooladviezen gehad? Dan kunt u zich voor twee bijeenkomsten opgeven.

Heeft u zich al eerder online aangemeld voor een voorlichtingsavond op locatie? Dan ontvangt u persoonlijk bericht van ons. Opnieuw aanmelden is niet nodig.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.