Kids-Day

Zit uw kind in groep 7? Dan kan uw kind tijdens de Kids-Day op woensdag 9 juni alvast kennismaken met het Lingecollege. Tijdens Kids-Day kan uw kind één locatie van het Lingecollege bezoeken. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met zondag 6 juni. U kunt kiezen uit twee tijdstippen.

Kids staat voor: Kijken In De School. Tijdens Kids-Day kunnen groep 7-leerlingen een kijkje nemen  op één van de locaties van het Lingecollege. In ongeveer een uur maken ze kennis met de praktijkvakken op het beroepscollege, of de nieuwe mavo, of het gloednieuwe lyceum. Het is logisch om uw kind aan te melden voor de locatie van het pre-advies dat uw kind waarschijnlijk al van de basisschool heeft gekregen. 

De leerlingen worden hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Zij krijgen de school van binnen goed te zien tijdens leuke activiteiten. Na een uurtje gaan zij weer naar huis. Ouders zijn welkom om hun kind te brengen, maar u kunt helaas niet naar mee binnen vanwege de coronamaatregelen. Wij zorgen ervoor dat u buiten op ons terrein niets tekort komt. Ook praten we u bij  over de overstap van basisschool naar middelbare school.

Per tijdsblok kunnen we een beperkt aantal leerlingen toelaten. Aanmelden is daarom noodzakelijk en kan tot en met zondag 6 juni. Regel het meteen om verzekerd te zijn van een plaats! Zodra een tijdsblok vol is, is het niet meer mogelijk om uw kind daarvoor aan te melden.