Home > Groep 8 > Kom ook!

Kom ook!

Ieder schooljaar organiseren wij Open lesdagen, Voorlichtingsavonden (voor ouders), een Open Huis en Doe middagen zodat je al in groep 8 wat meer te weten komt hoe het bij ons op school is.

Kun je niet, maar wil je toch een keer langskomen? Heb je nog vragen? Laat je ouders de school bellen voor het maken van een afspraak!

 

Open Huis

woensdag 22 januari – 17.30 tot 21.00 uur

Kom samen met je vader en/of moeder langs!
Dan heb je uitgebreid de tijd om de school en leraren te leren kennen. Je kunt demonstratie-lessen volgen en we geven je graag een rondleiding.

 

Aanmelden

Op 8 maart is de sluitingsdatum voor het inleveren van het aanmeldingsformulier brugklas 2019-2020.

 

Kennismaking nieuwe brugklassers

Vlak voor de zomervakantie organiseren wij een kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklasleerlingen.
‘s Avonds ontvangen wij de ouders. De mentoren worden voorgesteld en we informeren onder andere over: ouderbijdrage en schoolboeken, aan te schaffen lesmateriaal en de eerste weken in de brugklas.
*De uitnodigingsbrief voor de kennismakingsmiddag- en avond versturen wij begin juni.

 

Open lesdagen

De leukste manier om kennis te maken met onze school is natuurlijk een middagje les volgen. Dan kun je gelijk leraren ontmoeten, het schoolgebouw van binnen zien en alle vragen stellen die je hebt.

Lees meer over open lesdagen

 

Voorlichtingsavond

Voor leerlingen en ouders groep 8 is het een belangrijk en spannend laatste basisschooljaar: in het voorjaar wordt een schoolkeuze gemaakt voor het voortgezet onderwijs. Wij informeren graag over de mogelijkheden aan voortgezet onderwijs en organiseren een Voorlichtingsavond voor ouders groep 8, één voor vwo en havo en één voor mavo+, vmbo kbl en bbl*.
Via de basisschool ontvangen ouders van leerlingen groep 8 onze uitnodiging.

*Bij twijfel kunnen ouders natuurlijk allebei de avonden bezoeken.

Lees meer over de voorlichtingsavond