Home > Groep 8 > Aanmelden en aanmeldformulieren

Aanmelden en aanmeldformulieren

Wordt het Lingecollege jouw nieuwe school? Welkom! Je ouders kunnen je aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Zorg ervoor dat het uiterlijk woensdag 17 maart 2021 bij ons binnen is.

Wil je graag nog even rondkijken voordat je je aanmeldt? Dat kan op ons Open Huis platform! Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar info@lingecollege.nl. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een online of telefonisch gesprek.

Aanmeldformulieren

Het aanmeldformulier kunt u digitaal invullen.

Vul het aanmeldformulier volledig in, onderteken het en stuur het (samen met de bijlagen) naar leerlingenadministratie@lingecollege.nl. U mag het formulier ook opsturen naar:

Het Lingecollege
Postbus 224
4000 AE Tiel

Het formulier moet uiterlijk woensdag 17 maart 2021 bij ons binnen zijn.

Hulp bij aanmelden

Vindt u het fijn om het aanmeldformulier samen in te vullen? We helpen u graag op woensdag 3 maart en woensdag 10 maart. U moet hiervoor wel een afspraak maken. Stuur een e-mail met uw naam en telefoonnummer naar info@lingecollege.nl. Dan bellen we u terug om een afspraak te maken.

Procedure aanmelden:

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier:

  • Sturen wij eind maart/begin april een ontvangstbevestiging
  • Begin mei sturen wij de voorlopige plaatsing
  • De informatie over de aanmelding van uw kind wordt vervolgens verder verwerkt. Als het nodig is, nemen we contact op met ouders en/of basisschool.
  • Begin juni ontvangt u de definitieve studieplaatsing
  • Medio juni nodigen wij alle aangemelde kinderen uit voor een kennismaking met mentor en klas
  • Ook de ouders nodigen we uit voor een kennismaking met de school.

Aanmelden praktijkonderwijs

De toelating voor het praktijkonderwijs is net even anders. Je kunt naar het praktijkonderwijs als je 12 jaar of ouder bent en je een beschikking praktijkonderwijs hebt. Deze beschikking vraagt het Lingecollege na de aanmelding aan bij het Samenwerkingsverband Rivierenland, www.swvrivierenland.nl.

Aanmelden ISK

Kom je uit het buitenland en wil je goed Nederlands leren? Dan kun je terecht in de Internationale SchakelKlas (ISK). ISK is voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar. ISK is geen internationale school (op een internationale school zijn de lessen juist niet in het Nederlands): op een ISK zitten leerlingen die in Nederland blijven wonen. De ISK duurt gemiddeld twee jaar. Lees meer over de ISK.