Home > Actueel > € 9287,70 voor stichting Lach voor een Dag

€ 9287,70 voor stichting Lach voor een Dag

De ruim 600 onderbouwleerlingen van het Lingecollege lyceum hebben samen € 9287,70 bij elkaar gelopen voor de stichting Lach voor een dag. En leerlingen uit de brugklas hebben ook nog eens    € 226,10 verzameld met een proeverij die zij in de Lingeweek hielden.

Met deze mooie bedragen kan de stichting Lach voor een Dag weer heel veel zieke kinderen blij maken door een leuke dag voor deze kinderen en hun familie te organiseren. De leerlingen overhandigden de cheque op woensdag 10 november aan mevrouw Monster van de stichting Lach voor een Dag.

De leerlingen liepen de traditionele Coopertest in de week van 11 tot en met 15 oktober. Eens in de twee jaar wordt de Coopertest gekoppeld aan een goed doel. Dit jaar was dat dus de stichting Lach voor een Dag. Dit goede doel sluit perfect aan bij het motto van de sponsorloop, namelijk dat onze leerlingen lopen voor kinderen die het minder hebben.

Voor de leerlingen zat er nog een extra uitdaging aan de sponsorloop: welke klas loopt het meeste geld bij elkaar? Deze eer ging naar klas H1A, zij haalden € 801 op. De klas heeft een dagje uit gekregen bij de Holland Evenementen Groep in Zoelen. De leerlingen die individueel de hoogste bedragen hebben opgehaald De leerlingen die individueel de hoogste bedragen hebben opgehaald, zijn Julia van Raay (€ 244,50), Ilse Kwappenberg (€ 147,50) en Noehly Bosse (€ 110,90). Zij ontvingen een cadeaubon van Van den Berg Sport in Tiel. De Holland Evementen Groep en Van den Berg Sport hebben ook de Coopertest gesponsord.

Deel artikel:

Meer van deze categorie: